Menu

Speluitleg Club Gold

De Club Gold is een variant op de echte Club2000. Met slechts 3 rollen die zowel voor het basis- als bovenspel worden gebruikt, een eenvoudige automaat.

Enkele extra functies zijn, de gamble functie (kop of munt), de mystery-win op het basisspel en de mystery-win op de clubsymbolen in het bovenspel. De Club Gold is een zogenaamde piekautomaat.

{mosimage}De Club Gold is een variant op de echte Club2000. Met slechts 3 rollen die zowel voor het basis- als bovenspel worden gebruikt, een eenvoudige automaat.

Enkele extra functies zijn, de gamble functie (kop of munt), de mystery-win op het basisspel en de mystery-win op de clubsymbolen in het bovenspel. De Club Gold is een zogenaamde piekautomaat.

Speel nu Club Gold!

Hoe speel ik het spel?
De Club Gold heeft een Basisspel en het Clubspel.

Basisspel
Je start in het Basisspel. Door het drukken op start maak je kans op credits door de juiste combinatie van symbolen te verkrijgen op de middelste winlijn. De wincombinaties van de diverse symbolen in het Basisspel staan onder het rollenspel. Met de hold knoppen kun je symbolen vasthouden zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen.

Mystery prijs
Met een kriskras combinatie van de Club Gold symbolen (rol 1 en 2 of rol 1, 2 en 3) kun je een mystery prijs met een maximum van 200 punten winnen.

Clubmeter
Gewonnen credits in het basisspel kun je met de knop to clubmeter naar de Clubmeter verhuizen of met de cancel/collect knop aan de creditmeter toevoegen.

Head en tail
Je kunt echter ook gokken met de head en de tail knop (kop of munt), waarbij een prijs van 200 credits automatisch aan de creditmeter wordt toegevoegd.

Clubspel
Het Clubspel gebruikt dezelfde rollen als het Basisspel. Bij minimaal 4 punten op de Clubmeter kun je het Clubspel spelen. De inzet in het Clubspel is 4 credits. Sommige symbolen geven kriskras een prijs volgens de wintabel of een mystery prijs. Een aantal symbolen geeft alleen een prijs op de middelste winlijn.

Een prijs wordt eerst in het display weergegeven en daarna naar de Clubmeter gezet. Bij het Clubspel kunnen maximaal 200 punten worden behaald. Heb je 200 punten of meer, dan gaan deze automatisch naar de Creditmeter. Met de knop collect clubmeter worden de punten naar de Creditmeter overgezet. In het Clubspel kunnen de hold knoppen niet worden gebruikt.