Menu

Bingo zoekt speler met CAM Factor

Word jij het nieuwe talent van Bingo? Maak een filmpje van jouw Live Win Moment en win 1.000 euro.

Bingo komt met een wel heel leuke actie. Als jij hun nieuwe talent wordt, win je 1.000 euro.

De grote vraag is natuurlijk of jij datgene hebt waar ze bij Bingo naar op zoek zijn. Heb jij het in je? Ben jij de persoon met de CAM Factor? In tegenstelling tot andere, eerdere evenementen wordt de winnaar niet door Bingo aangewezen, maar door de spelers van Bingo.

Maak een filmpje van jouw Live Win Moment
Is je interesse gewekt? Maak gedurende de periode van 20 augustus tot en met 2 september een filmpje van jouw Live Win Moment. Laat je fantasie de vrije loop. Alles mag, alles kan. Doe waar je goed in bent, leg het vast en laat het aan Bingo zien.

Ben je bijvoorbeeld een kei in breakdance? Maak van jouw kunsten een leuk filmpje van 15 seconden. Denk vooral breed. Op 3 september worden alle filmpjes op Bingo getoond. Krijg je de meeste ‘Likes’ dan win jij het geldbedrag van 1.000 euro en word je uitgeroepen als ‘Talent van Bingo’.

Stemmen binnen halen
Natuurlijk mag je er zelf van alles aan doen om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Dit kun je heel simpel bereiken door vanaf 4 tot en met 23 september mensen te laten stemmen op jouw Live Win Moment.

Je kunt je eigen filmpje ook promoten op het Bingo platform of via bijvoorbeeld Facebook, Hyves en Twitter. Zijn er meerdere spelers met hetzelfde aantal ‘Likes’ ? Dan wordt aan het einde van de wedstrijd het geldbedrag onder de winnaars verdeeld. Kijk voor meer informatie op de website van Bingo.