Menu

Win $1.000.000 bij Poker

Bij Poker hebben ze de herfst aangegrepen om een speciaal toernooi te organiseren met een gegarandeerde prijzenpot van een miljoen dollar, onder de naam Autumn Million.

De herfst is nu echt begonnen. De dagen beginnen merkbaar korter te worden en het weer buiten is ook steeds minder uitnodigend. Maar, gelukkig is het niet alleen treurigheid dat de herfst brengt.

De Autumn Million zal gehouden gaan worden op 4 november en er zijn nog meer dan genoeg mogelijkheden om je te kwalificeren voor een plaats en dus kans te maken op die enorme prijs.

Hoofdprijs minimaal een miljoen dollar!
Zoals altijd bij deze toernooien is de miljoen dollar een gegarandeerde prijs, maar kan het uiteindelijke totaal bedrag nog veel hoger oplopen. Dat is hoogstwaarschijnlijk ook nu het geval, want er zullen een groot aantal spelers op een dergelijke prijzenpot afkomen.

Direct inschrijven, deelnemen aan freeroll of aan een kwalificatietoernooi
Natuurlijk is het mogelijk om je direct in te schrijven voor dit toernooi, zonder eerst aan kwalificatietoernooien deel te nemen. In dat geval bedraagt de buy in voor de Autumn Million $600 + $40. Maar, zoals je gewend bent van Poker, zijn er natuurlijk ook weer verschillende andere en goedkopere mogelijkheden om een ticket voor dit toernooi te bemachtigen.

Zo lopen er dagelijks verschillende freerolls waarbij de top spelers kans maken op een plaats. Sommige van deze freerolls zijn verbonden aan een land en alleen spelers uit het betreffende land mogen zich hiervoor inschrijven. Andere freerolls kosten je een bepaald aantal Points om je in te schrijven.

Maar, natuurlijk lopen er ook verschillende kwalificatietoernooien waarvoor je gewoon kunt inkopen. Er zijn al dagelijkse toernooien te vinden met een buy in van slechts $2, maar natuurlijk zijn er ook duurdere toernooien te vinden waarbij je sneller kans maakt om ook daadwerkelijk een ticket te bemachtigen. Voor elke bankroll is er dus wel een toernooi en dus ook een mogelijkheid te vinden om een plaats te bemachtigen bij de Autumn Million.

Voor alle informatie en kwalificatiemogelijkheden verwijzen we je naar de speciale Autumn Million pagina op de site van Poker. Mocht je nog geen account hebben, kijk dan ook even op de bonus- en promotiepagina van de site en zorg dat je de mooie welkomstbonus niet misloopt.