Menu

Naar Irish Open met Poker

Bij Poker kun je op het moment een plaats winnen voor de Irish Open van dit jaar. Het Irish Open poker festival zal worden gehouden van 29 maart tot en met 1 april. Er lopen bij Poker verschillende qualifiers waar elke week meerdere Irish Open pakketten te winnen zijn.

Oudste toernooi van Europa
Het Irish Open poker festival is het oudste No Limit Texas Holdem toernooi van Europa en één van de oudste toernooien ter wereld, alleen de World Series of Poker bestaat langer. Het toernooi werd voor het eerst georganiseerd in 1980 en is sindsdien een jaarlijks terugkerend fenomeen, waar elk jaar enkele honderden internationale poker spelers op af komen. Zeker de afgelopen jaren is het aantal deelnemers enorm toergenomen.

Kwalificeer bij Poker
Bij Poker zijn er nu al een tijdje plaatsen te winnen voor de Irish Open, maar gelukkig is er nog meer dan tijd genoeg om een plaats te bemachtigen voor dit mooie toernooi en zo deel uit te kunnen maken van een stukje Europese poker geschiedenis.

Elke zondag wordt er bij Poker een Super Satellite georganiseerd, waarbij elke week maar liefst Irish Open pakketten te winnen zijn. In de week voorafgaande aan de Super Satellite zijn er verschillende mogelijkheden om je hiervoor te kwalificeren, mocht de directe buy in te hoog voor je zijn.

De laatste Super satellite wordt gehouden op 17 maart, maar de week ervoor, op 10 maart, vindt er nog een extra satellite plaats onder de naam Mega Satellite. Ook voor dit toernooi zijn er verschillende kwalificatie mogelijkheden in de voorafgaande weken en de directe buy in voor dit toernooi bedraagt: €235 + €15. Tijdens deze Mega satellite worden maar liefst 30 Irish Open pakketten weg gegeven.

Irish Open pakket
Elk Irish Open pakket heeft een totale waarde van €3.200. Het pakket bevat natuurlijk de buy in ter waarde van €2.000 + €250. Daarnaast is er ook €525 gereserveerd om tegenmoet te komen in je reiskosten en andere kosten. Ook bevat het pakket 5 geheel verzorgde overnachtingen in het Burlington Hotel in Dublin, de locatie waar ook het toernooi zal worden gehouden. Kijk op de site van Poker voor alle informatie en kwalificatie mogelijkheden.