Menu

100 miljardste hand bij Poker

Poker heeft aangekondigd dat binnenkort de 100 miljardste hand gespeeld gaat worden bij de online poker room. Om deze mijlpaal te vieren gaat Poker in totaal 5 miljoen dollar weggeven tijdens de Road to 100 Billion promotie. Dit bedrag is vijf keer zoveel als het bedrag dat werd weggeven toen de 90 miljardste en 95 miljardste hand werd gespeeld.

In februari van dit jaar werd nog de 95 miljardste hand bereikt bij Poker en deze mijlpaal werd gevierd met een totaal prijs bedrag van 1 miljoen dollar. Komende juni wordt hoogst waarschijnlijk al de 100 miljardste hand gespeeld en dit vraagt natuurlijk om een n og mooiere prijs dan de prijs die in februari te winnen was.

Meerdere winnaars

Net zoals het geval was bij de vorige mijlpaal handen bij Poker, zal ook deze keer niet één gelukkige het volledige bedrag van 5 miljoen dollar winnen, maar zal dit bedrag worden verdeeld over verschillende spelers. Zo zullen alle spelers die een hand gedeeld krijgen op het zelfde moment als dat de 100 miljardste hand wordt gedeeld en die op hetzelfde stake level spelen delen in een bedrag van 1 miljoen dollar dat hiervoor gereserveerd is.

De speler die deze mijlpaal hand weety te winnen krijgt minimaal 100.000 dollar en de spelers die met hem aan tafel zitten en in dezelfde hand actief zijn zullen allemaal ook een hoog bedrag ontvangen van Poker. Ook is er 1 miljoen dollar opzij gezet voor spelers die speciaal geselecteerde mijlpaal handen winnen die toewerken naar de 100 miljardste hand.
3 miljoen voor extra promoties
Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg is om de 100 miljardste hand te vieren, heeft pokerStars ook nog eens 3 miljoen dollar gereserveerd voor een sloot aan extra promoties en acties rondom het bereiken van de mijlpaal hand. Zo zullen er speciale toernooien georganiseerd gaan worden, evenals speciale sit & go’s en speciale multi table toernooien. Er zijn nog niet veel specificaties beschikbaar over deze extra acties. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Houdt dan de site van Poker in de gaten.