Menu

Half Price Weekend Poker

Bij Poker is het dit weekend extra goedkoop pokeren. In het kader van het half Price Weekend, betaal je vanaf morgen tot en met maandag maar de helft van de buy in voor de bekende Poker toernooien. Ook dit weekend houdt het slechte weer waarschijnlijk nog aan, dus eigenlijk had deze actie niet tijdens een beter weekend kunnen komen. Wat moet je anders doen met dit weer?

Vier dagen korting
Het is niet de eerste keer dat Poker deze promotie organiseert voor de Poker leden. Dit jaar was er in februari nog een weekend waarin de buy ins van een flink aantal toernooien in tweeën werd gesneden. Nu is deze populaire promotie dus weer terug
Normaalgesproken gaat deze actie van start op vrijdag en is zondag de laatste dag van de promotie. Dit weekend zijn er echter geen drie, maar vier dagen waarop je elke dag bij een aantal toernooien 50% korting krijgt op de normale toernooi buy in. De actie begint zoals begrijpelijk morgen, op vrijdag dus, maar deze keer zijn er ook maandag nog toernooien te spelen met korting.

Verschillende toernooien met verschillende buy ins
In totaal zullen er over deze vier dagen verspreid 24 verschillende toernooien zijn met 50% korting op de but in. Dit betekent dus dat er elke dag zes toernooien zijn waarbij je korting krijgt. Bij het kiezen van de toernooien waarvoor de korting geldt, hebben ze er bij Poker op gelet dat er voor elke bankroll wel een toernooi met korting te spelen is.
Zo wordt er elke dag een Life’s a Beach toernooi georganiseerd. De normale buy in van dit toernooi bedraagt $1,50 en de komende vier dagen kun je dit toernooi elke dag spelen voor slechts $0,75. Verder zijn er elke dag twee toernooien met een nieuwe buy in van slechts $10 en twee van $15.
Natuurlijk geldt de korting ook voor een High Roller toernooi. Ook deze keert elke dag terug en kent de komende vier dagen een buy in van slechts $50. Op de site van Poker vindt je alle beschikbare toernooien en de voorwaarden.