Menu

Sunday Million wordt acht maar geen nieuw record

Op 2 maart, komende zondag dus al, viert de Sunday Million van Poker alweer haar achtste verjaardag. Net als elk jaar pakt Poker ook dit jaar weer uit om de verjaardag van de Sunday Million te vieren. Tegelijkertijd is er ook wat minder nieuws te melden vanaf het Poker front, want de record poging van afgelopen zondag is helaas mislukt.

8ste verjaardag Sunday Million

De Sunday Million is al jaren het meest populaire wekelijkse poker toernooi ter wereld en het is dus komende zondag alweer acht jaar geleden dat de eerste Sunday Million werd gespeeld. De combinatie van een wekelijks terugkerend toernooi met een gemiddelde buy in, een groot speler veld en een gegarandeerde prijzenpot van een miljoen dollar lokt nog elke week duizenden spelers naar Poker.

Het is dan ook zeker niet zonder rede dat de Sunday Million altijd een speciaal plekje inneemt bij Poker. Mede door het succes van de Sunday Million mag Poker zichzelf immers al jaren de grootste online poker aanbieder ter wereld noemen en is er een flinke afstand met de nummer twee op deze lijst, Poker.

Net als elk jaar wordt de verjaardag van de Sunday Million gevierd met een speciale editie van de Sunday Million met een extra grote gegarandeerde prijzenpot. Net als elk jaar zal ook dit jaar het gegarandeerde bedrag gelijk zijn aan het aantal jaren dat de Sunday Million bestaat. Dit betekent dat er komende zondag een gegarandeerde prijzenpot klaar ligt van maar liefst 8 miljoen dollar.
Kwalificeer nu

Natuurlijk kun je zondag gewoon jezelf inschrijven voor de Sunday Million en het volledige inschrijfgeld betalen, maar er zijn ook weer meer dan genoeg mogelijkheden om je te kwalificeren voor de verjaardagseditie van de Sunday Million. De komende dagen zijn er verschillende kwalificatietoernooien te vinden bij Poker en het is al mogelijk om je voor slechts 1 dollar te plaatsen voor de Sunday Million en dus kans te maken op een deel van de acht miljoen die er klaar ligt.

Gefaalde record poging

Afgelopen zondag was er ook een speciaal toernooi te spelen bij Poker. Hier ging het om een toernooi waarmee gepoogd werd om het record van het grootste poker toernooi ooit te verbeteren. Dit record was al in handen van Poker, maar de bedieling was het record aan te scherpen.

Het oude record stond op 225.000 deelnemers en de bedoeling was dit aantal te verhogen naar 230.000 deelnemers. Daarom was er zondag dus een speciaal toernooi met eenbuy in van slechts $1. Helaas voor Poker werd het gewenste aantal spelers niet gehaald en bleef de teller zelfs steken op 211.619 deelnemers, nog minder dan het oude record wat dus nog steeds staat.