Menu

Vrouwen club bij Poker

Ondanks het feit dat poker de laatste jaren ook onder vrouwen steeds populairder aan het worden is, is het aantal vrouwen dat actief is in de poker wereld nog steeds erg klein. Poker is nog steeds een echte mannen sport. Daarom is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor het aantrekken van vrouwen in de poker wereld. Een aantal jaar geleden werd al het Ladies Only event geïntroduceerd bij de World Series of Poker en nu heeft ook de grootste online poker aanbieder ter wereld, Poker, een eigen Women’s Poker Club.

Speciale aanbiedingen voor vrouwelijke spelers

Zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, is de Women’s Club van Poker alleen toegankelijk voor vrouwelijke spelers. De vrouwen die zich aanmelden kunnen rekenen op speciale aanbiedingen die alleen voor de vrouwelijke spelers van Poker toegankelijk zijn. Het kan hier gaan om speciale bonussen, maar ook zullen er regelmatig andere speciale promoties langskomen die speciaal voor de vrouwelijke spelers van Poker in het leven zijn geroepen.

Vrouwen toernooien

Speciale bonussen en promoties zijn overigens niet het enige dat de Poker Women’s Club te bieden heeft. Wekelijks worden er een flink aantal toernooien georganiseerd voor alle leden van de Women’s Club. Deze toernooien zijn opgedeeld in verschillende categorieën, zodat er voor vrouwen met een grote en met een kleine bankroll altijd iets te beleven is bij Poker.

Er zijn al Women’s Club toernooien met een buy in die met Play Money betaald kan worden. Tijdens deze toernooien zijn tickets te winnen voor de speciale zondagse toernooien van de Women’s Club, waar leuke geldbedragen te winnen zijn. Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan deze speciale zondagse Women’s Club toernooien als je in het bezit bent van een ticket voor deze toernooien, die dus in de week daarvoor te winnen zijn.

Nog veel meer

Er is nog veel meer te beleven voor vrouwelijke spelers bij Poker. Zo zijn er speciale poker schools voor vrouwelijke spelers, zijn er sociale evenementen en is er natuurlijk een forum waarop de vrouwen samen over poker en vrouwen in poker kunnen praten. Het is eigenlijk ook logisch dat Poker zoveel aandacht besteed aan vrouwelijke poker spelers. Vanessa Selbst is immers al jaren lid van Team Poker en zonder enige twijfel is zij de meest succesvolle vrouwelijk poker speler van dit moment en misschien zelfs de beste poker speelster ooit. Kijk snel naar alle speciale vrouwen acties op de site van Poker onder het kopje “Women”. Natuurlijk is er ook genoeg te belven voor de mannelijke poker spelers bij Poker.