Menu

Speluitleg Wild Mystery

Een super spannende machine. De ‘wilde’ joker kan zo maar ineens voor een willekeurig symbool tellen of een mystery prijs geven. Verhoogde winkans!

{mosimage} Een super spannende machine. De ‘wilde’ joker kan zo maar ineens voor een willekeurig symbool tellen of een mystery prijs geven. Verhoogde winkans!

Speel nu Wild Mystery!

Hoe speel ik het spel?
De Wild Mystery bestaat uit een Basisspel en een Bovenspel dat met inzet 4 of inzet 20 gespeeld kan worden.

Basisspel
Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de collect knop of verplaatsen naar de Supermeter met de start/save knop. Gewonnen credits kun je ook verdubbelen met het kop/munt spel, het maximale aantal punten dat hier behaald kan worden is 200.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het vraagteken, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te houden, met de reset knop kun je de rollen weer vrijgeven. Rollen die automatisch vastgehouden worden, kun je direct vervangen door een eigen keuze door op de door jou te kiezen hold knop(pen) te klikken.

Verder kun je in het basisspel de jokers op de rollen ‘actief’ maken. Wanneer je op een spaarbank 6 jokers hebt gespaard dan kun je zelf kiezen op welke rol je de joker actief maakt. Door niet tijdig te kiezen, maakt het spel zelf een willekeurige keuze. De joker wordt dan ‘wild’, dat wil zeggen dat de joker vanaf dat moment geldt voor ieder ander symbool en verhoogt dus de kans op een winnende combinatie op de winlijn. Is een actieve joker gebruikt voor een winnende combinatie, dan wordt deze weer inactief op de betreffende rol.

Bovenspel
Wanneer je 4 of meer punten op de Supermeter hebt, dan kun je het bovenspel spelen met inzet 4. Heb je 20 punten of meer op de Supermeter dan kun je met de maximale inzet van 20 punten spelen.

Speel je met een inzet van 4, dan geeft iedere combinatie van 3 identieke symbolen op de drie rollen kriskras een prijs. Zet je echter 20 punten in, dan zijn bovendien alle jokers ‘wild’ en tellen dus voor ieder ander symbool. Is dan een joker in beeld zonder dat er een winnende combinatie is, dan geeft de joker een mystery prijs.