Menu

Speluitleg MadTimer

Is de MadTimer eenmaal opgang dan weten de 4 winbankmeters van geen ophouden! De MadTimer is een variant op de welbekende StepTimer.

Is de MadTimer eenmaal opgang dan weten de 4 winbankmeters van geen ophouden! De MadTimer is een variant op de welbekende StepTimer.

Speel nu MadTimer!

Hoe speel ik het spel?
De MadTimer bestaat uit 3 verschillende delen, het Basisspel, het 1/0-spel en het Topspel.

Basisspel
Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de collect knop of verplaatsen naar 1 van de 4 meters met de save knop. Twee punten (bes op rol 1) worden automatisch gegokt, dat wil zeggen verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de reset knop kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

1/0 spel
Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 4 meters hebt, dan kun je het topspel spelen. Hiervoor wordt ook 1 credit van je creditmeter gehaald, waarmee eerst het 1/0 spel gespeeld wordt alvorens het topspel te starten. Met het 1/0 spel heb je 99,9% kans de credit te behouden en 0,1% om deze te verliezen. Meestal behoud je dus die credit.

Deze credit wordt dan toegevoegd aan de meter met het laagste puntenaantal.

Topspel
Voor het topspel worden altijd 5 credits van de meters gehaald, waarvan 2 stuks van de meter(s) met het hoogste puntentotaal. Gewonnen credits in het topspel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters.

Het maximum aantal punten per meter is 200 die dan automatisch naar de creditmeter verhuizen. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren. Heb je minder dan 4 credits op de meters staan dan kun je met het 1/0-spel credits van je creditmeter naar de 4 meters spelen om zodoende het topspel te vervolgen. Met de choose game knop kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.

Bij het opnemen van 1 credit van een van de meters wordt deze automatisch gegokt, dat wil zeggen verviervoudigd (20% kans) of verloren (80% kans).