Menu

Bets – een trip naar de finale!

De Champions League is in volle gang; deze week worden de laatste wedstrijden in de achtste finales afgewerkt. Bij Bets kun je een trip winnen naar de finale!
Bets is het bekende onderdeel van de Corporation. Dit is een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het online aanbieden van kansspelen. En niet geheel zonder succes. In het afgelopen decennium is dit bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde aanbieder van kansspelen en alles dat hier mee te maken heeft. Poker, Casino en Bets zijn de meest in het oog springende onderdelen van dit imperium. En bij laatstgenoemde maak je nu kans op een geheel verzorgd arrangement naar de Champions League finale.

Die finale wordt zoals de echte die-hards wel weten dit jaar afgewerkt in Londen en niet op zo maar een plaats; Wembley is de plek waar dit jaar de Champions League finale wordt gespeeld, op zaterdagavond 28 mei. En de kans is groot dat hier een Engelse club aan meedoet. United, Chelsea en Tottenham Hotspur zijn allemaal nog in de race om de finale te halen. Bij Bets kun je spelen voor een volledig verzorgd arrangement. Wat je hiervoor moet doen? Niet heel veel!

Je moet zorgen dat je hoogste nettowinst hebt op jouw combinatie weddenschap. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het eigenlijk niet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is een weddenschap combineren en zorgen dat de quotering hoger is dan 2.00. Daarna moet je zorgen dat je een hoge nettowinst boekt. Die nettowinst bereken je door het gewonnen bedrag te verminderen met je inzet. Hiermee kun je precies inschatten hoeveel geld je gaat winnen. Op dit moment staat ene Floschi86 aan de leiding, met een nettowinst van ongeveer €5000. Daar kun je toch wel overheen? Ga er voor en zorg dat je er bij bent op 28 mei!