Menu

Binnenkort weer Oktoberfest bij poker

Het is weer oktober en dat betekent dat het bij PKR binnenkort weer Oktoberfest is. Het PKR Oktoberfest wordt nu al weer voor het zesde jaar georganiseerd en staat elk jaar weer garant voor flink wat poker spektakel.

Ook dit jaar zullen er weer zestien dagen lang een groot aantal verschillende online poker toernooien in verschillende disciplines worden georganiseerd en zijn er mooie prijzen te winnen. Dit jaar zijn er niet alleen flinke bedragen te winnen, maar ook tickets voor het World Poker Tour event van Dublin.

Gegarandeerde prijzenpot van $ 450.000
Het PKR Poker Oktoberfest zal van start gaan op 27 oktober en op 11 november zullen de laatste toernooien gespeeld gaan worden. Er is een totale gegarandeerde prijzenpot van niet minder dan $ 450.000, maar als we kijken naar de voorgaande jaren zal dit bedrag hoogstwaarschijnlijk ruimschoots overschreden gaan worden.

51 verschillende events in 16 dagen
Het oktoberfest van PKR is een geweldig evenement voor de echte pokerliefhebbers. In zestien dagen zullen er in totaal 51 verschillende events worden gespeeld in verschillende disciplines. Het zullen dus lang niet alleen Limit en No Limit Texas Hold’em toernooien zijn die er gespeeld gaan worden. Zo zullen er dit jaar voor het eerst ook No Limit Omaha toernooien gespeeld gaan worden in plaats van Pot Limit Omaha.

Voor kleine en grote spelers toegankelijk
Elke dag zullen er drie events gespeeld gaan worden. Telkens één event met een lage buy in, één event met een medium buy in en een event met een hoge buy in. Dit betekent dus dat de Oktoberfest toernooien niet alleen toegankelijk zullen zijn voor de High Rollers, maar dat ook pokerspelers met een kleinere bankroll hun geluk en kunde kunnen gaan beproeven en proberen een Oktoberfest toernooi op hun naam te schrijven.

Win een pakket voor het WPT event in Dublin
Tijdens het Oktoberfest zullen er ook drie leaderboards worden bijgehouden waarmee mooie extra prijzen te winnen zijn in de vorm van toernooitickets. Daarbij is er ook nog een pakket te winnen voor het WPT event van Dublin met een totale waarde van 3.000 dollar. Als je tussen 20 en 31 oktober een virtueel biertje bestelt aan de PKR tafel krijg je ook nog eens gratis toegang tot event 11 van het Oktoberfest ter waarde van $350.

Kijk voor alle informatie en een lijst met alle toernooien van het Oktoberfest op de site van PKR.