Menu

World Domination terug bij Poker

De populaire World Domination promotie is weer terug bij Poker, deze hele maand kunnen spelers steden uit de hele wereld sparen en zo flinke geldbedragen en plaatsen voor freerolls winnen.

Eens in de zoveel tijd keert de World Domination terug bij Poker en de laatste keer dat deze promotie werd georganiseerd is alweer meer dan een jaar geleden.

De World Domination loopt nog de hele maand februari, dus er is nog meer dan genoeg tijd om te proberen om één van de mooie geld prijzen in de wacht te slepen. Het mooie aan deze promotie is ook de recreatieve speler een goede kans maakt om een leuk prijs in de wacht te slepen. Het is dus niet nodig om deze maand enkele uren per dag aan de poker tafel te gaan zitten.

Steden verzamelen met Points
Bij World Domination is het de bedoeling dat spelers steden gaan verzamelen. Deze steden worden verkregen door het winnen van Points. De eerste vijf Points die je tijdens deze promotie verdient, leveren je al meteen je eerste stad op. Vervolgens zal je voor elke tien Points die je verdient elke keer een stad erbij krijgen.
De steden worden volledig willekeurig uitgedeeld, dus het kan goed zijn dat de eerste stad die je wint meteen een prijs bedrag met zich mee brengt. In totaal zijn er 64 steden te verzamelen en aan sommige steden hangt een cash bedrag. Als je vervolgens ook nog eens een land of zelfs een continent compleet maakt, krijg je een nog hoger cash bedrag, dat kan oplopen tot enkele duizenden dollars.

De prijzen
De prijzen die te winnen zijn met de losse steden zijn leuke extras, maar nog geen gigantische bedragen. Zo ontvang je bijvoorbeeld voor Parijs $20, Busan $2 en voor Montreal krijg je een ticket voor de speciale $10.000 freeroll. Pas als je hele landen compleet krijgt begint het interessant te worden, dan variëren de prijzen van $50 voor Senegal tot $1.200 voor Frankrijk. Mocht je een heel continent weten te verzamelen, dan lopen de prijzen van $1.000 tot wel $7.000. Spelers die het lukt om de hele wereld te veroveren krijgen zelfs een bedrag van maar liefst $100.000.