Menu

Poker Operator of the Year

Poker is al jaren de grootste online pokerroom ter wereld en ook dit jaar heeft Poker de award voor Online Poker Operator of the Year in de wacht weten te slepen.

Elk jaar worden in Londen de International Gaming Awards uitgereikt. Sinds een paar jaar kunnen spelers zelf via de site van de International Gaming Awards bepalen welke bedrijven en mensen voor een award genomineerd moeten worden. Vervolgens bepaalt een vak jury wie er uiteindelijk van door zullen gaan met de awards.

Operator of the Year Award
Poker is al jaren de grootste online poker room ter wereld en dit jaar heet Poker ook de award voor Online Poker Operator of the Year in de wacht weten te slepen. Het was dit jaar de zesde keer dat de International Gaming Awards werden uitgereikt en in totaal waren er 14 verschillende aanbieders genomineerd in de categorie Online Poker Operator of the Year. Uiteindelijk wist Poker dus de prijs binnen te slepen en dit is de eerste keer dat de online poker room deze prijs wint.

De award werd in ontvangst genomen door Eric Hollreiser, die hoofd communicatie is bij Poker. In zijn speech bedankte Hollreiser de jury en de internet stemmers natuurlijk voor hun steun en stelde hij dat de award een erkenning is voor al het harde werk en de vernieuwingen die afgelopen jaar zijn ingevoerd, waaronder ook de herlancering en overname van Poker.

Maar, de overname van Poker was niet het enige wapenfeit van Poker het afgelopen jaar. In het jury rapport werd Poker geprezen om de vernieuwingen die zij hebben ingevoerd in het afgelopen jaar. De belangrijkste vernieuwingen van Poker afgelopen jaar waren zonder enige twijfel Zoom Poker en Boom!.

Zoom Poker is de fast poker variant van Poker en is inmiddels één van de meest populaire vormen van poker gebleken. Boom! is de tweede succesvolle innovatie die Poker afgelopen jaar op de markt bracht. Via Boom! is het voor spelers op een heel simpele manier mogelijk om hun resultaten of bepaalde handen te delen via sociale media zoals Facebook.

Onlangs werd ook bekend dat Poker zich actief in zal gaan zetten voor het verkrijgen van een Nederlandse licentie op het moment dat Nederland overgaat naar een gelegaliseerd licentie systeem.