Menu

Poker maakt programma Micro Millions bekend

Over twee weken beginnen de Micro Millions weer bij Poker. Vanaf 14 maart zijn er weer tien dagen lang een groot aantal toernooien met lage buy ins te spelen bij Poker. Het is dit jaar alweer de vierde keer dat de Micro Millions georganiseerd worden en dit jaar is er een totale gegarandeerde prijzen pot van maar liefst 5 miljoen dollar.

Net als voorgaande jaren zullen er weer een groot aantal verschillende poker toernooien worden georganiseerd in een groot aantal verschillende poker disciplines. Dit jaar zullen er voor het eerst ook twee Zoom toernooien worden toegevoegd aan het Micro Millions programma.

Lage buy ins

Wat de Micro Millions onderscheid van andere online poker festivals, zoals bijvoorbeeld de World Championship of Online Poker, is dat de buy ins van de Micro Millions toernooien erg laag zijn. Zo zijn er al toernooien te spelen voor slechts $0,11 en heeft het afsluitende Main Event een buy in van slechts $22, terwijl je toch kans maakt op prijzen van meer dan $100.000 bij sommige toernooien.

De events

In totaal zullen er 100 verschillende poker toernooien gepeeld gaan worden tijdens de Micro Millions. Dit betekend dus dat er elke dag een groot aantal verschillende toernooien zullen zijn waar je uit kunt kiezen. Het merendeel van deze toernooien zullen (No Limit) Texas Holdem toernooien zijn. Maar, er zijn ook 15 toernooien voor liefhebbers van andere vormen van poker dan Texas Holdem. Zo zullen er natuurlijk ook een aantal Omaha toernooien zijn en ook Draw Poker toernooien. Maar, ook minder bekende poker vormen als Badugi en 8-Game zullen in de toernooi lobby te vinden zijn.

Zoom toernooien

Natuurlijk vallen ook de twee Zoom toernooien onder de toernooien met afwijkende formats. Het eerste Zoom toernooi zal plaats vinden op de eerste dag van de Micro Millions en zal een buy in hebben van $5,50 en een gegarandeerde prijzenpot van $75.000. Het tweede Zoom toernooi wordt gehouden op dag drie en heeft een buy in van $3,30 en een gegarandeerde prijzen pot van $50.000. Kijk op de site van Poker voor alle informatie over de Micro Millions en een lijst met de beschikbare toernooien.