Menu

Poker Achievement freerolls

Poker heeft het spelen van online poker nu nog spannender en competitiever gemaakt door de toevoeging van Achievements. Nu heeft Poker ook nog eens freeroll tickets gekoppeld aan elke Achievement. 

Dus, als je een Achievement hebt behaald, krijg je als beloning daarvoor een ticket voor een freeroll toernooi, waarbij je kans kunt maken op het winnen van mooie extra prijzen.

Wat zijn Achievements?
Mensen die thuis een Xbox 360 of een Playstation 3 hebben staan, zullen wel bekend zijn met de Achievements, zoals die nu ook bij Poker te winnen zijn. Net als op de spelcomputers, vedrien je bij Poker de Achievements door het behalen van bepaalde voorwaarden, die voor elke achievement anders zijn. Zo krijg je bijvoorbeeld een Achievement als je wint met een flush of als je je voor het eerst inschrijft voor een toernooi.

Extra spanning en competitie
Door het invoeren van de Achievements, heeft Poker het pokeren nog spannender en competitiever gemaakt. Nu kun je niet alleen met je vrienden strijden om wie de beste resultaten heeft, maar ook wie van jullie het meeste aantal Achievements heeft behaald. Het is daarnaast ook extra leuk en spannend om op jacht te gaan naar bepaalde Achievements, zeker nu er met het behalen van elke Achievement ook nog eens een extra freeroll ticket te winnen is.

Verschillende soorten Achievements
Er zijn bij Poker drie verschillende soorten Achievements te winnen: Collectables, Milestones en Highlights. Om Collectable Achievements te winnen, moet je bepaalde dingen, zoals poker handen verzamelen. Als je bijvoorbeeld een paar koningen als start hand krijgt gedeeld, krijg je daarvoor een Achievement. Milestone Achievements krijg je bij belangrijke momenten in je online poker carrière, zoals bijvoorbeeld bij het spelen van je eerste hand of bij het spelen van je eerste toernooi.

Highlight Achievements ontvang je op speciale momenten, zoals een enorme winst of juist een enorm verlies. Bij elke Achievement die verdien, stijg je in level en zo kun je dus bijhouden wie van je vrienden de meeste Achievements heeft. Let ook op de speciale Eater Egg Achievements die verborgen zitten bij Poker. Dit zijn verborgen Achievements, maar in de Achievement lijst van vrienden die deze al wel hebben behaald, kun je zien hie deze speciale Achievements te behalen.

Achievement Freerolls
Nu heeft Poker dus aan elke Achievement een freeroll ticket verbonden. Hoe moeilijker het is om een bepaalde Achievement te behalen, hoe interessanter de freeroll zal zijn waarvoor je een ticket kunt winnen. Op de site van Poker vind je alle informatie over de Achievements en voor welke toernooien plaatsen zijn te winnen.