Menu

Word de nieuwe Poker pro

Als je er altijd al van hebt gedroomd om een sponsorcontract bij een grote online poker room binnen te slepen, dan moet je nu extra op gaan letten, want de komende weken gaat 3D poker room Poker weer op zoek naar een nieuw lid voor het pro team van Poker. Natuurlijk zal je wel eerst moeten kunnen bewijzen dat je thuis hoort in Team Poker.

Iedereen kan pokeren

Het feit dat in principe iedereen poker kan spelen is één van de grote aantrekkingskrachten van het poker spel. Om deel te kunnen nemen aan het wereldkampioenschap voetbal, tennis of misschien de Olympische Spelen, dan is niet alleen talent, maar ook een bepaalde fysieke gestalte vereist.

Het mooie aan poker dat het niet uitmaakt of je groot bent of klein, dik of dun, oud of jong; iedereen kan in principe leren pokeren en zich inkopen voor de grote internationale toernooien en zelfs voor het wereldkampioenschap.

Het enige probleem is dat lang niet iedereen het inschrijfgeld van de grote internationale toernooien kan betalen, aangezien die in de meeste gevallen enkele duizenden euro’s bedragen. Daarom is voor veel poker spelers een sponsorcontract ook zo’n mooi vooruitzicht, aangezien iemand anders dan helemaal of in elk geval deels voor de kosten opdraait.

Road to Team Pro

Het is nog niet zo makkelijk om tegenwoordig aan een sponsorcontract te komen, maar eens in de zoveel tijd komt er weer een kans voorbij die een amateur spelers de mogelijkheid biedt zich te bewijzen op het professionele veld. En dat is precies wat Poker met de Road to Team Pro promotie voor ogen heeft.

Eind volgende maand zal één gelukkige Poker speler een contract van een half jaar aangeboden krijgen. Tijdens dit half jaar krijgt deze speler een bedrag van $5.000 waarmee hij of zij zich kan inkopen voor verschillende grote toernooien van zijn of haar keuze, om zo te bewijzen het nieuwe poker talent van Poker te zijn.

Hoe kom je in aanmerking?

Op 29 december vindt er bij Poker een Sit & Go finale plaats, waarbij er plaats is voor tien spelers. De uiteindelijke winnaar van deze Sit & Go zal het sponsorcontract aangeboden krijgen. In de weken die hier voorafgaan wordt er een leaderboard bijgehouden en de top tien hiervan zal plaats nemen aan de finale tafel.

Punten voor het leaderboard zijn te verdienen via dagelijkse Road to Team Pro toernooien met eenbuy in van $12. Alleen voor je inschrijving krijg je 15 punten en hoe hoger je eindigt, hoe meer punten je krijgt. Je beste vijf resultaten tellen uiteindelijk. Kijk op de site van Poker voor alle informatie.