Menu

De beste Halloween videoslots

Gisteren was het 31 oktober en dat betekent ook in Nederland tegenwoordig Halloween. Het blijft een beetje een vreemde gewaarwording om dit typisch Amerikaanse feest voortaan ook in Nederland gevierd te zien worden. Maar halloweendat mag de pret natuurlijk niet drukken. Ook als je helemaal niks met Halloween hebt, kun je r toch nog wat plezier aan beleven, want elk jaar komen er rond deze datum weer een aantal nieuwe videoslots uit met een eng thema. Inmiddels is er een flink aanbod ontstaan van enge videoslots in het algemeen en Halloween videoslots in het bijzonder. Het leek ons een leuk idee eens te kijken welke van deze videoslots nu eigenlijk het leukste zijn om te spelen.

Halloween

Laten we beginnen met een videoslot die de naam Halloween draagt. Deze videoslot van Microgaming is gebaseerd op de gelijknamige film ui 1978. De film is een echte klassieker en zou je eigenlijk een keer gezien moeten hebben, ook als je niet zo van horrorfilms houdt. De film kan worden gezien als de eerste slasher film en heeft veel elementen die tegenwoordig standaard zijn in horrorfilms voor het eerst naar het grote scherm gebracht.

Ook de videoslot van de film is zeker de moeite waard. Microgaming is één van de grootste producenten van online videoslots. En als je naar deze videoslot kijkt, snap je ook meteen waarom ze zo succesvol zijn. Alles ziet er mooi en scherp uit en ademt ook de sfeer van de film. Dit wordt nog versterkt door het gebruik van de originele filmmuziek. Tel daarbij op extra features zoals het trick or treat wiel, Wandering Wheels en de Boogey Man Bonus en je hebt een geweldige slot die je misschien beter niet in het donker kunt spelen.

Blood Suckers I & II

Het is haast onmogelijk om een lijst met beste videoslots te maken zonder dat er een videoslot van Net Entertainment in de lijst staat. Dat is dus ook hier niet het geval, want Blood Suckers I & II behoren niet alleen tot de beste Halloween videoslots, maar tot de beste videoslots in het algemeen. De eerste Blood Suckers is inmiddels al meer dan negen jaar oud en wordt nog steeds veelvuldig gespeeld. Dat alleen zegt eigenlijk al genoeg.

Inmiddels is er dus ook een tweede deel en dit dot alles goed wat ook deel I zou goed deed. De graphics zijn wat scherper dan bij deel I en het populaire bonusspel van het eerste deel is behouden gebleven. Beide slots bieden daarbij ook nog eens een uitbetalingspercentage van maar liefst 98%. Nu snap je meteen waarom ook de eerste Blood Suckers negen jaar na dato nog steeds veelvuldig gespeeld wordt.

Halloween Fortune II

Aangezien Halloween niet alleen eng oeft zijn zijn, maar ook leuk is, sluiten we af met een wat luchtigere Halloween videoslot. Halloween Fortune II van Playtach, is een vrolijke benadering van het Halloween thema. Meer gericht op het verkleed aspect van Halloween dan het enge. Met felle kleuren en een cartoony stijl is dit een leuke videoslot om te spelen. Daarbij heeft ook deze videoslot een hoog uitbetalingspercentage en leuke bonus spellen.