Menu

Bingo D

BingoBingo is geliefd bij een breed publiek. Inmiddels is het bingospel er in een hoop varianten, met allerlei extra spelelementen en verschillende patronen.

In het kort komt het er op neer dat er nummers getrokken worden die overeenkomen met nummers die op de bingokaarten staan. Wordt er een nummer getrokken dat op je bingokaart staat, dan kun je dit nummer markeren. Je wint wanneer de kaart vol is of wanneer een bepaalde lijn of bepaald patroon vol is. Hoe eerder een bingokaart vol is, hoe hoger de uitbetaling.

Inzetten

Je kunt kiezen uit bingokaarten met verschillende prijzen. Vaak kun je al een kaart kopen voor 0,10 euro of 0,10 dollar.

Uitbetalen

De hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van de hoogte van je inzet, het aantal deelnemers in de bingoronde plus de hoeveelheid kaarten waarmee zij spelen en het aantal personen dat eventueel tegelijkertijd één volle bingokaarten hebben. Mochten er twee of meer kaarten tegelijkertijd bingo hebben dan wordt de prijs verdeeld. Nadat het bingospel is gespeeld wordt de uitbetaling in beeld weergegeven.