Menu

Bingo is een spelletje waar iedereen wel mee is opgegroeid. Maar Bingo leent zich uitstekend om thuis, via een online casino of een Bingo website te spelen. Het spel gaat snel, en het is zeer eenvoudig om te spelen.

BingoHet leuke aan online bingo is dat er veel verschillende opties zijn. Zo zijn er verschillende bingo varianten, extra bonus elementen en verschillende patronen.

Hoe speel je online bingo

Je koopt een online bingo kaart. Hierop staan je nummers. Je kunt er vaak voor kiezen om een kaart te kopen waar je zelf je nummers kunt kiezen, of je kiest voor een kaart waar de nummers al op staan. Vaak worden automatisch de nummers gemarkeerd waardoor je dus goed bij kunt houden welke nummers al getrokken zijn, en hoe je dus niet bang te zijn dat je een nummer mist.

Winnen bij online bingo

Je wint natuurlijk wanneer je bingo hebt. Dit is als je vijf nummers op een rij hebt gemarkeerd. Dit kan zowel verticaal, horizontaal als diagonaal. Ook win je als je je hele bingo kaart vol hebt.

Uitbetalen bij online bingo

De prijs die je krijgt uitbetaald wanneer je bingo hebt hangt van een paar factoren af. Uiteraard hangt het af van de hoogte van je inzet. Daarnaast telt het aantal deelnemers in de bingo ronde mee, en het aantal kaarten waarmee zij spelen. Dit heeft allemaal invloed op de prijzenpot. Het is ook mogelijk dat twee of meerdere spelers tegelijk bingo hebben, dan wordt de prijs verdeeld. De uitbetaling kun je gemakkelijk zien op je scherm.